sestdiena, 2011. gada 12. novembris

pie velna prelūdijas.



Labrīt! :)
Kopš sen seniem laikiem esmu mājās, un ziniet? Te ir tik jauki un patīkami, ka nevēlos vairs nekur citur doties.. vienkārši izbaudīt to mieru un klusumu, kas šeit valda.
Iepriekšējā nedēļa bija ļoti saspringta un arī ražīga. Visādi kolokviji, kontroldarbi par pilnīgi un galīgi neiznāmām lietām un ieskaites.
Pa vidu tam visam ar Annu paspējām piedzert pilnus vēderiņus. Bija jau arī par ko.. Viņai sēras, man arī. Ballēt gan atkal neaizgājām, bet krekli vilināt vilināja. Atnāca arī ciemiņš, vārdā Arnis. Atnesa vēl vienu šampi, vīnu un končas. Jauki pasēdējām, -papļāpājām, un tad devos meklēt korķviļķi pa visu 3.stāvu, un protams - nevienam jau nebija!

Vispār nedēļa sākās diezgan bēdīgi, jo kārtējo reizi paliku bez telefona.. varbūt šoreiz viņš tiešām nomirs, bet vēl aiz vien gaidu zvanu no remontētājiem.
Kļuvu par vēl lielāku patriotu, nekā biju! Arī es piespraudu pie krūts
sarkanbaltsarkano karodziņu, lai visi uz mani atskatītos..
Bet tā arī bija, piespraust pie krūts sarkanbaltsarkano karodziņu, vai staigāt ar uzvraktu uz muguras - Iesper man! - ir gandrīz viens un
tas pats, visi atskatās un nopēta tevi! :)
Piespraud arī Tu, un kopā sagaidīsim 18.novembri! ;)


Beidzot tiku arī pie futbola spēlēšanas. Ļoti saspringtā cīņā, ar 1-0 LIFu meitenes uzvarēja druadīgās Mehu meitenes. Viņas tik tiešām izskatījās profesionālākas nekā mēs.. Bet mēs uzvarējām! Un tas ir pats galvenais! Ieva iesita vārtus, un ar to mums arī pietika.. Bonis, kā jau vienmēr sāka piedāvāt spēlēt vēl kaut kur citur arī, kā piemēras Studentu dienās un Ziemassvētku kausā. Nu jā - kur tad bez mums - tādiem profiņiem.

Piektdienas vakarā, maģiskajā 11.11.2011, biju teātrī. DAILES teātrī. Tiešām labā, smieklīgā un ar neliela perversiskuma pieskaņas izrādē.
PRIMADONNAS.
Ja Tev patīk kā spēlē Intars Rešetins, Ilze Vazdika, Harijs Spanoviskis un Pēteris Liepiņš, tad droši dodies pēc biļetes uz šo izrādi. Apsolu, ka varēsi pārsmieties visu trīs stundu garumā. Un smiesies visi, gan jaunu, gan veci, gan tantes, gan onkuļi.
Un protams - rezišors ir kurš gan cits, ja ne Dž. Dž. Džilindžers.

- Man ir sagādāts jums pārsteigumiņš.
- Beidz lielīties, rādi šurp!
- Īstenībā pat divi, ar zīda matiņiem..
- Nu tad rādi šurp.
- Pag, aizslīdēja..
- Kur?
- Aiz oderes.
P.S. (atkal izlaists burtiņš i )
Lai jums veiksmīga diena!



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru